Vernieuwing in het restaurant

Restaurant 1714 is een van de meest gerenommeerde restaurants in Schiedam, bekend om zijn culinaire hoogstandjes en gastvrije sfeer. Het restaurant heeft onlangs een aantal spannende nieuwtjes aangekondigd, die de ervaring van de gasten nog beter zullen maken.

Om te beginnen heeft 1714 onlangs zijn menu vernieuwd, met een nog grotere nadruk op seizoensgebonden en lokale ingrediënten. De chef-kok en zijn team hebben een aantal nieuwe gerechten ontwikkeld die de smaken van de lente en zomer perfect weerspiegelen, met verse kruiden, groenten en fruit. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van asperges met Hollandse garnalen, lam met artisjok en munt en aardbeien met mascarpone en basilicum.

Daarnaast heeft 1714 ook zijn wijnkaart geüpdatet, met een nog grotere selectie van wijnen uit de beste wijnstreken van Europa en daarbuiten. De wijnkaart is samengesteld, met zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect passen bij de verschillende gerechten op het menu.

Maar dat is nog niet alles: 1714 heeft ook aangekondigd dat het restaurant nu beschikbaar is voor besloten evenementen en groepsdiners. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een verjaardagsfeest of een bruiloft receptie, 1714 biedt een prachtige en stijlvolle omgeving om samen te komen en te genieten van heerlijk eten en drinken.

Tot slot heeft het restaurant aangekondigd dat het binnenkort zal beginnen met een wekelijks wisselend tasting menu, waarbij de gasten kunnen genieten van een uitgebreide proeverij van de beste gerechten van het seizoen, perfect gecombineerd met bijpassende wijnen. Dit is een geweldige kans om het beste te ervaren wat 1714 te bieden heeft.

Kortom, er is veel om naar uit te kijken bij restaurant 1714. Met zijn vernieuwde menu, uitgebreide wijnkaart, beschikbaarheid voor besloten evenementen en nieuwe tasting menu, blijft 1714 een van de meest spannende culinaire bestemmingen in Schiedam en omstreken.

beste restaurants uit schiedam