Op zoek naar digitale klok en analoge klok?

Home
digitale klok en analoge klok
Hoe laat is het? Van analoge klok naar digitale en omgekeerd. GLS De Driehoek.
Vanaf 2e leerjaar. Er is een analoge en een digitale klok in beeld. De digitale klok geeft de tijd aan die op de analoge klok moet worden ingesteld. Door aan de wijzers te draaien kan de analoge klok verzet worden.
Tijd klokkijken.
Door op 1 te drukken krijg je een klok met wijzers. Door op 2 te drukken krijg je een klok met cijfers digitale tijd en door op 3 te drukken krijg je beide. Van digitaal naar analoog vooral bedoeld voor groep 4, groep 5 groep 6.
PC Tips Windows Sidebar / gadgets Analoge klok, gebruik de alternatieve analoge klok ipv de digitale klok WebSonic.
De Sidebar biedt daarnaast een aparte analoge klok die is vorm te geven met standaard ontwerpen. De klok in de taakbalk is overigens uit te schakelen via de eigenschappen van de taakbalk mocht je geen twee klokken willen gebruiken. Om de gadget te gebruiken moet binnen Windows Vista de Windows Sidebar aanstaan, dit is niet het geval binnen Windows 7 want hier bestaat de Windows Sidebar niet meer. In Windows Vista ga naar Start, Alle programma's' en klik op Bureau-accessoires.
Klokkijken oefenen spelletjes voor de basisschool Digipuzzle.net.
Digitale klok oefenen met dieren puzzels. Digitale Klok Memory. Analoge Digitale Klok Memory. Maanden van het Jaar Puzzel. De KlokRacer digitaal. Vertel de tijd. Digitale Klok Bubbels. Zet de klok puzzel Dieren. Math-Man Digitale Klok. Analoge Digitale Klok LinkPuzzels. Stapelen Digitale klokken.
Klok Coach in de App Store.
Een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Leer snel en goed klokkijken met behulp van 4 levels van uren tot 5 en 10 minuten. Ook is het mogelijk Zet" de klok" te oefenen. Hiermee kan zowel de analoge als de digitale klok geoefend worden.
Hele uren op de analoge en digitale klok.
Alle artikelen voor: Gecombineerd; de analoge en de digitale klok. Hele uren op de analoge en digitale klok. Halve uren op de analoge en digitale klok. Kwartieren op de analoge en digitale klok. Minuten op de analoge en digitale klok.
Digitale klok kopen? Frank.
Voor een eigentijdse digitale klok ben je hier op de juiste plek. Dankzij de verlichting in het display is een digitaal uurwerk gemakkelijk af te lezen. Op deze pagina vind je digitale klokken in de vorm van een wandklok, een tafelklok en zelfs de klassieke projectieklok.
Tijd en klokkijken analoog en digitaal Speel Leer Doen.
Het klokkijken kaartspel. Leer spelenderwijs klokkijken met dit dubbelzijdige kaartspel. Oefen het hele uur, halve uur, kwartier, tien voor, twintig over en meer met de digitale en analoge klok in verschillende vormen. Speel je met de dominokant, dan gaat. 8, 50 Bestellen.
Apps om te leren en te oefenen met klokkijken.
De juiste tijd aangeven op een digitale klok. De tijd aflezen van een digitale klok. Verschil in tijd aflezen en berekenen hoever staat de klok achter of voor. Verschil in tijd aangeven op een analoge klok zet de klok vooruit of achteruit.
Junior Einstein.
Eind groep 5 moeten kinderen kunnen klokkijken op zowel de analoge als de digitale klok. Ze leren in groep 5 ook minuten en seconden af te lezen. Hoe meer een kind bezig is met klokkijken, hoe beter hij erin wordt.

Contacteer ons