Zoeken naar tijdzones afrika

Home
tijdzones afrika
Tijdsverschil Nederland en Zuid-Afrika Tijdzone Nederland en Zuid-Afrika.
Het verschil in tijdzones tussen de actuele tijd in Zuid-Afrika en Nederland. In de categorie: KaapstadMagazine.nl geeft antwoord op al uw praktische vragen hoe zit het precies met het tijdsverschil tussen Zuid-Afrika en Nederland? Grappig genoeg is er slechts een half jaar per jaar sprake van tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Afrika.
Hoe laat is het nu in Durban.,
Tijdzones in Australiƫ. Tijdzones in Europa. Tijdzones in de Atlantische Oceaan. Tijdzones in de Stille Oceaan. Tijdzones in de Indische Oceaan. Hoe laat is het in Durban, Zuid-Afrika? De huidige tijd in Durban is 163312.: De datum is donderdag 22 februari 2018.
Afrika Tijdzones Kaart 1blueplanet.com. Live Search Tutorial. Untitled Document.
Afrika plaatselijke tijd en tijdzones op google map, wereldklok, wereld klok en kaart, de huidige lokale tijd, zonsopgang, zonsondergang, schemering, meerdere tijdzone, tijdsverschillen in de wereld, de huidige tijd in elke tijdzone van de wereld, interactieve tijdzone kaart, lokale tijd van overal op google map, zomertijd, tijdzones voor reizigers.
Huidige tijd in Zuid-Afrika.
Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.
Afrika. Bekijk hoelaat het is in afrika.
Afrika is opgedeeld in verschillende tijdzones. In de afbeelding hier rechtsonder zijn de verschillende tijdzones met verschillende kleuren aangegeven. De tijd in Afrika reken je als volgt uit: Blauw GMT0, Groen: GMT1, Geel: GMT2, Oranje: GMT3. Ter info: In Nederland is het UTC1 in de winter en 2 in de zomer.
Hoe laat is het nu in Johannesburg.,
Tijdzones in Australiƫ. Tijdzones in Europa. Tijdzones in de Atlantische Oceaan. Tijdzones in de Stille Oceaan. Tijdzones in de Indische Oceaan. Hoe laat is het in Johannesburg, Zuid-Afrika? De huidige tijd in Johannesburg is 163546.: De datum is donderdag 22 februari 2018.
West-Afrikaanse Tijd Wikipedia.
Tijdzones van Afrika: zwart. UTC1: Kaapverdische Tijd. UTC: West-Europese Tijd Greenwich Mean Time. UTC1: Midden-Europese Tijd West-Afrikaanse Tijd. UTC2: Midden-Europese Zomertijd Oost-Europese Tijd Centraal-Afrikaanse Tijd West-Afrikaanse Zomertijd Zuid-Afrikaanse Standaardtijd. UTC3: Oost-Europese Zomertijd Oost-Afrikaanse Tijd. UTC4: Mauritiustijd Seychellentijd. Gearceerde landen hebben een zomertijd.
Wereldklok: hoe laat is het daar? opreis.nl. Wereldklok: hoe laat is het daar? opreis.nl.
In een band die loopt van Egypte naar Zuid Afrika, is het een uur later dan bij ons. Geen last van een jet lag dus als je naar Afrika reist. De tijd in Afrika. De tijd in Amerika. Noord Amerika is een vrij breed continent en heeft vijf verschillende tijdzones.
Tijdsverschil Zuid-Afrika Landenkompas.
Op deze website bieden wij reisinformatie over 371 bestemmingen wereldwijd. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter! Hoe laat is het in Zuid-Afrika? Welke dag, maand en jaar is het in Zuid-Afrika?

Contacteer ons