Zoeken naar tijdzones afrika

Home
tijdzones afrika
Huidige tijd in Zuid-Afrika.
Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.
Tijd en tijdsverschil Indonesie Indonesie.nl.
De archipel heeft drie tijdzones. Op Java, Sumatra, West-en Centraal-Kalimantan is het zes uur later dan in Nederland. Op Bali, Sulawesi, Zuid en Oost-Kalimantan is het zeven uur later en op Papoea en de Molukken is het acht uur later.
GoNamibie.nl DE ReisSpecialist naar verre bestemmingen. GoAmerika.nl Nieuwsbrief Aanmelden.
Tijdsverschil Zuid-Afrika Landenkompas.
Volg ons op Facebook en Twitter! Hoe laat is het in Zuid-Afrika? Welke dag, maand en jaar is het in Zuid-Afrika? In welke tijdzone valt Zuid-Afrika? Zuid-Afrika valt in tijdzone UTC 2. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Afrika?
Voorkomen en tegengaan van een jetlag. Wereldreizigersclub.
Hoe verder weg te vliegt richting het oosten of het westen, hoe meer tijdzones je passeert en dus hoe meer last je ervan hebt. Een stedentrip naar Londen of een vakantie in Turkije, met slechts 1 uur tijdsverschil, is gemakkelijk te doen.
Hoe laat is het nu in Durban.,
Tijdzones in Australiƫ. Tijdzones in Europa. Tijdzones in de Atlantische Oceaan. Tijdzones in de Stille Oceaan. Tijdzones in de Indische Oceaan. Hoe laat is het in Durban, Zuid-Afrika? De huidige tijd in Durban is 163312.: De datum is donderdag 22 februari 2018.
SjabloonZijbalk: tijdzones Afrika Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Tijdzones van Afrika: zwart. UTC1: Kaapverdische Tijd. UTC: West-Europese Tijd Greenwich Mean Time. UTC1: Midden-Europese Tijd West-Afrikaanse Tijd. UTC2: Midden-Europese Zomertijd Oost-Europese Tijd Centraal-Afrikaanse Tijd West-Afrikaanse Zomertijd Zuid-Afrikaanse Standaardtijd.
Tijdsverschil in Zuid-Afrika.
Afrikaanse taal: online vertalingen en woordenboeken. Tijdsverschil in Zuid-Afrika. Logeren bij Vlamingen in Zuid-Afrika. Reisverhalen Afrika 2Link. Zuid-Afrika Skippy startpagina. Zuid-Afrika Startpagina NL. Zuid-Afrika Startpagina BE. Meer links over Zuid-Afrika. Alles Over InfoZuidAfrika. Disclaimer Privacy Policy. Site Toevoegen aan InfoZuidAfrika.
Tijdsverschil en tijdzones Landenkompas.
Op deze pagina vindt u de lokale tijd, datum, tijdzones en het tijdsverschil met Nederland. Daarnaast vindt u hier eventuele uitzonderingen die kunnen optreden, zoals een afwijkende zomertijd. Op onderstaande kaart kunt u gedetailleerd zien op welke manier de wereld is ingedeeld in tijdzones.
Tijdzones Wikitravel.
Als men de datumgrens overschrijdt in oostelijke richting wordt de tijd 24 uur teruggedraaid en in omgekeerde richting een dag vooruit Opmerking: Het totale aantal tijdzones overbruggen meer dan 24 uur omdat de datumgrens zowel in oostelijke als westelijke richting uitwijkt om bepaalde eilandengroepen in dezelfde kalenderdag te groeperen, ook als ze niet in dezelfde tijdzone liggen.

Contacteer ons