Zoeken naar kaart tijdzones van de wereld

Home
kaart tijdzones van de wereld
Tijdzone Wikipedia.
Twee consequenties hiervan zijn dat iedere datum 50 uur lang ergens op aarde voorkomt en dat gedurende twee uur per etmaal namelijk tussen 1000: en 1200: uur UTC er drie verschillende data in gebruik zijn: als het bijvoorbeeld in Reykjavik UTC0 1030: uur is, dan is het 2330: uur de vorige dag in Amerikaans-Samoa UTC11 en 030: uur de volgende dag op Kiritimati UTC14. Kaart met tijdzones ten opzichte van UTC.
Wereld klok, bekijk alle klokken van de wereld.
Bovenaan ziet u de klokken van de meestgevraagde wereldtijden. Daaronder vindt u de 5 belangrijkste tijdzones. Van welk continent wilt u de tijd weten? Antarctica, Afrika, Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Oceanië. Een tijdzone is een gebied in de wereld waarin de tijd hetzelfde is.
Tijdzones wereldtijden wereldklok vakantie.
de Wereldklok wereldtijd in elke stad.
Voer de naam van het land of de stad die je zoekt in het zoekveld op de wereldklok in en klik op zoeken. De tijd verschijnt direct in beeld op de wereldklok. Om de tijdzones op de kaart te tonen klik je op Toon tijdzones.
Tijdzones in de wereld kaart.
Sinds die tijd zijn er 26 tijdzones op aarde. De bewoners van de oostelijke eilanden zijn de eerste mensen op aarde die de nieuwe dag aanschouwen en van de zonsopgang kunnen genieten. De oostelijke eilanden van Kiribati stonden daarom op 1 januari 2000 tijdelijk in de spotlight toen daar toeristen van over de hele wereld heenkwamen om als eersten het nieuwe millennium te beginnen.
tijdzones.
Wereldklok: hoe laat is het daar? opreis.nl. Wereldklok: hoe laat is het daar? opreis.nl.
Azië is een enorm continent en heeft van het nabije oosten tot het uiterste oosten van Rusland maar liefst twaalf tijdzones. De tijd in Azië. Wereldklok en tijdzones. De wereld is een bol die is verdeeld in 360 graden of minuten.
Tijdzone wereldkaart Engels 262 Kaarten en Atlassen.nl.
Ik wil deze kaart aanpassen Pluspunten. Tijdzone wereldkaart met tijdzones en klokken. uitvoering in heldere kleuren met duidelijkeplaatsing van de tijdzones. De namen van de landen en grotere plaatsen zijn ook op de kaart weergegeven. Tijdzone wereldkaart met tijdzones in moderne uitvoering.
Wereldklok, bekijk alle wereldklokken van de wereld!
Elk deel heeft een andere tijdzone met een verschil van 1 uur per deel. De aarde is na 24 uur/tijdzones doorlopen te hebben weer terug bij het begin. De meeste landen houden om geografische redenen de landsgrenzen waarin een enkele tijdzone wordt toegepast. Bij hele grote landen als bijvoorbeeld Amerika, China en Rusland worden staatsgrenzen aangehouden. Overzichtskaart met tijdzone overzicht. Wereld Tijdzones Overzicht Kaart.
Wat is een Tijdzone Wereldkaart? Kaarten en Atlassen.nl.
Alle andere tijden en tijdzones zijn hiervan afgeleid. De tijdzone wereldkaarten geven ook de lokale tijd aan afgeleid van de UTC tijd. Door op de onderstaande linken te klikken kan je een tijdzone wereldkaart bestellen. Voor veel van onze klanten maken we die ook op maat, denk aan meer informatie, ander kleuren, meer zeehavens afgebeeld, etc. Bekijk hier de Gekleurde Tijdzone Wereldkaart, of de Tijdzone Wereldkaart in pasteltinten. Kaart op maat.

Contacteer ons