Resultaten voor tijdzones usa

Home
tijdzones usa
Tijdsverschil tussen de Verenigde Staten van Amerika en Nederland Reisinformatie TheUSA.nl.
Tijdsverschil tussen de Verenigde Staten van Amerika en Nederland Active USA Center A.U.C. Het is in de Verenigde Staten vroeger dan bij ons, door de enorme uitgestrektheid van het land komen er 6 verschillende tijdzones voor. Ten opzichte van Nederland gelden de volgende tijdsverschillen.:
Tijdsverschil en tijd Amerika Actuele tijd verschil Amerika.nl.
De verschillende tijdzones zijn Eastern time 6 uur eerder, Central time 7 uur eerder, Mountain time 8 uur eerder, Pacific time 9 uur eerder, Alaska time 10 uur eerder en Hawaii time 11 uur eerder. De Eastern time geldt voor onder andere New York, Philadelphia, Washington DC, Miami, Detroit en Atlanta.
Huidige tijd in Amerika.
Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.
Verenigde Staten USA Tijdzones Kaart 1blueplanet.com. Live Search Tutorial. Untitled Document.
Verenigde Staten USA plaatselijke tijd en tijdzones op google map, wereldklok, wereld klok en kaart, de huidige lokale tijd, zonsopgang, zonsondergang, schemering, meerdere tijdzone, tijdsverschillen in de wereld, de huidige tijd in elke tijdzone van de wereld, interactieve tijdzone kaart, lokale tijd van overal op google map, zomertijd, tijdzones voor reizigers.
Tijdzone Verenigde Staten van Amerika USA4ALL.
Americana Marja en Ko zijn Verslaafd aan Amerika Fas. Americana Cheeseburger Onion Rings Een heerlijk rece. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! En blijf op de hoogte van interessante USA artikelen! Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en acties.
Tijdsverschil per staat Verenigde Staten Landenkompas.
De Verenigde Staten van Amerika bestaat uit 50 staten en de hoofdstad Washington D.C. Federaal district Columbia, die samen onder zijn te verdelen in 6 verschillende tijdzones. In onderstaande tabel kunt u de actuele tijd, datum en het tijdsverschil vinden van alle 50 staten.
Tijdsverschil Amerika met Europa en tijdzones in de VS Reizen en Recreatie: Buitenland.
Michelin, De groene reisgids, Zuidwest USA. Trotter, Zuidwest-USA, Lannoo, 2014. Afbeelding bron 1: OpenClipart Vectors, Pixabay. Afbeelding bron 2: Didgeman, Pixabay. Reageer op het artikel Tijdsverschil" Amerika met Europa en tijdzones in de VS." Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.
Tijdsverschil Verenigde Staten van Amerika Landenkompas.
Pacific time: UTC 8 wintertijd, UTC 7 zomertijd. Alaska time: UTC 9 wintertijd, UTC 8 zomertijd. Hawaii time: UTC 10. Hoe ziet de indeling van deze tijdzones eruit? Een plattegrond met de tijdzones van de Verenigde Staten van Amerika vindt u op worldtimezone.com.
Tijdzones Amerika: ET, PT, CT en MT Hurray-USA.
Aantal tijdzones Amerika. De aaneengesloten staten contiguous United States, oftewel zonder Alaska en Hawaï kennen vier standaard tijdzones: PT Pacific Time, MT Mountain Time, CT Central Time en ET Eastern Time. Daarnaast zijn er vijf tijdzones voor Amerika dependencies zoals Guam, Puerto Rico en de U.S.

Contacteer ons