Zoeken naar tijdzones australie

Home
tijdzones australie
Wereldklok Australië Tijd in Australië.
Link naar Kalender-365.nl Plaats op uw website of blog.: Wereldklok Australië Tijd. CTRL C om te kopiëren naar het klembord. link relstylesheet" typetext/css" hrefhttps//www.kalender-365.nl/css/calendar_365.css: / a hrefhttps//www.kalender-365.nl/wereldklok/Australi%C3%AB.html: classcalendar365" stylefont-size12px: titleWereldklok" Australieuml; Tijd in AustralieumlWereldklok" Australieuml; Tijd /a. Disclaimer Privacyverklaring Cookies Contact.
Wereldklok: hoe laat is het daar? opreis.nl. Wereldklok: hoe laat is het daar? opreis.nl.
Azië is een enorm continent en heeft van het nabije oosten tot het uiterste oosten van Rusland maar liefst twaalf tijdzones. De tijd in Azië. Wereldklok en tijdzones. De wereld is een bol die is verdeeld in 360 graden of minuten.
Tijdsverschil Australië.
Australië kent 3 verschillende tijdzones. Het tijdsverschil tussen Nederland en Australië hangt dus af in welke tijdzone je bent. De tijdsverschillen met Nederland variëren van 6 tot 8 uur in onze zomertijd en van 7 tot 10 uur in onze wintertijd.
Tijdzones in Australië.
Tijdzones in Australië. Australië kent 3 tijdzones: Western Standard Time WST in West-Australië, Central Standard Time CST in Zuid-Australië en Northern Territory en Eastern Standard Time EST in New South Wales, in Canberra en omgeving, in Victoria, Queensland en Tasmanië.
Huidige tijd in Australië.
Op de wereldklok worden de landen onderverdeeld in tijdzones welke een afwijking hebben van UTC. In Australie heb je een aantal tijdzones. Ten eerste is er West Australie, met onder andere de stad Perth. Hier staat de tijd gelijk aan UTC8.
Tijd en tijdsverschil Australie Australie.nl.
Werken in Australie. Zomer of winter in Australie? Tijd en tijdsverschil Australie. Als je naar Australië reist, hou dan rekening met een flink tijdsverschil. Hoeveel verschil er met Nederland is, hangt af van waar je heen reist. Het land is te verdelen in drie tijdzones.
Hoe laat is het nu in Melbourne.,
Tijdzones in Europa. Tijdzones in de Atlantische Oceaan. Tijdzones in de Stille Oceaan. Tijdzones in de Indische Oceaan. Hoe laat is het in Melbourne, Victoria, Australië? De huidige tijd in Melbourne is 013312.: De datum is vrijdag 23 februari 2018.
Hoe laat is het nu in Sydney.,
Tijdzones in Midden-Amerika. Tijdzones in Australië. Tijdzones in Europa. Tijdzones in de Atlantische Oceaan. Tijdzones in de Stille Oceaan. Tijdzones in de Indische Oceaan. Hoe laat is het in Sydney, New South Wales, Australië? De huidige tijd in Sydney is 013308.:
Tijdsverschil Australië Landenkompas.
West-Australië: UTC 8. Zuid-Australië: UTC 9.30 wintertijd en UTC 10.30 zomertijd. De zomer en wintertijd in Australië zijn tegenovergesteld aan die van Nederland. Hoe ziet de indeling van deze tijdzones eruit? Een plattegrond met de tijdzones van Australië vindt u op worldtimezone.com.

Contacteer ons