Meer resultaten voor klok tijd leren

Home
klok tijd leren
1 minuut toets Een race tegen de klok Tafeldiploma.nl.
Je hebt één minuut de tijd. Bij de 1 minuut toets krijg je één minuut de tijd om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Het is een race tegen de klok. Deze oefening is uitermate geschikt voor het automatiseren van de tafels.
Rekenen klokspelletjes Spelletjesplein.nl.
Sleep de tijden naar de juiste klok. Als je klaar bent klik je op stop. Digitale klok memory. Vind de juiste klok bij de juiste digitale tijd. Bereken het tijdsverschil tussen 2 klokken en sleep de afbeelding naar het juiste verschil.
Confectiematen Santino.
Promotie en Marketing. Aangepaste levertijden rondom feestdagen. Santino richt zich met haar textiellabels op twee doelgroepen: casual bedrijfskleding en promotioneel textiel. Het zeer brede textielassortiment is direct uit voorraad leverbaar in heel Europa; dát is onze kracht. Bestellen en Leveren.
Squla Squla gratis oefenversie.
Kun jij de tijd zien op een digitale klok? Oefen hier met de hele uren, halve uren, kwartieren en minuten. Voor en na het hele uur. Je kunt deze quiz nog een keer spelen. In onze demo kun je 3 gratis quizzen spelen.
Klokkijken.
Frans Klok.
Televisie en radiozenders. Klik op de klok op de uren en minuten te oefenen. Nog veel meer oefeningen. Pagina's' bij Klok. Mensenrechten Internationale Dag van de Persvrijheid Verklaring van Jean-Marc Ayrault, minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling 3 mei 2016 04/05/2016.
Kidsleep klok en wekker in blauw.
Raluca Van den Dries: Supper" leuke wekker Sinds dien slaapt mijn dochter in einge kamer.Ze is heel blij met de weker en ze kan nu ook heel makklijk de klok leren." W.Kuijpers: Alles" goed geregeld en op tijd geleverd en kleinkinderen waren er blij mee."
Leermiddelen en digibord portal voor het primair onderwijs: rekenen.
favoriet Uitlegfilmpjes meten in inhoud LesKompas. Filmpjes om het meten van de inhoud te visualiseren op filmpje/instructie. favoriet Vissen tellen. Oefen tellen, optellen en aftrekken. favoriet Wolven Nieuwsrekenen. Rekenles over wolven uit de methode Nieuwsrekenen. favoriet Instructie klok voor groep 3/4.
tijdzones klok tijd klok tijd leren.
Leren klokkijken wordt leuk met de Zet de klok App! Zet de klok op de juiste tijd. Welke klok staat goed, koppel analoog aan digitaal en nog veel meer: je leert het dankzij 9 speltypes in de Zet de klok app!
Rekenwerkbladen klokkijken op klokrekenen.nl.
Klok zonder wijzers met de tijd in spreektaal. Klok zonder wijzers met de digitale tijd. Klok met wijzers: hoe lang duurt het? Digitale klok met cijfers. Vul in: tijd in spreektaal. Digitale klok zonder cijfers. Vul in: de digitale tijd.

Contacteer ons