Op zoek naar klok tijd leren?

Home
klok tijd leren
Telling Time Klokkijken.
Het gaat als volgt.: De klok is in halve uren verdeeld. Je begint met n minuut over en eindigt bij 29 minuten over. Al die 29 minuten noem je past. Als het halve uur is geweest, begin je weer opnieuw, maar je telt wel terug, van 29 minuten voor tot 1 minuut voor.
Rekenwerkbladen klokkijken op klokrekenen.nl.
Analoge klok met wijzers: schrijf de tijd in spreektaal. Analoge klok met wijzers: schrijf de tijd in digitale tijd. Analoge klok zonder wijzers met de tijd in spreektaal: teken de wijzers. Analoge klok zonder wijzers met digitale tijd: teken de wijzers.
Rekenen groep 5 Klokkijken Junior Einstein.
Welke klok hoort bij de digitale tijd? hele, halve uren en kwartieren. Schrijf de vertrektijd als digitale tijd hele en halve uren. Schrijf de vertrektijd als digitale tijd hele, halve uren en kwartieren. Uw browser ondersteunt niet de html5 video tag.
Rekenen klokkijken Spelletjesplein.nl.
Sleep de tijden naar de juiste klok. Als je klaar bent klik je op stop. Reken uit hoe lang je hebt geparkeerd en schuif de muntjes in het witte vak. Digitale klok memory. Vind de juiste klok bij de juiste digitale tijd.
Tijd 1 Klokkijken, analoge klok YouTube.
Wat is een analoge klok, hoe lopen de wijzers? Hoe lees je de tijd af? Bijbehorende oefeningen op de Sommenfabriek. Voor basisschool, citotoets en rekentoets. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Rekenen met Raaf 4 Duration: 3741. Josina Levyna 50930, views. Peuters, Kleuters en Kinderen leren klok kijken Nederlands / Dutch leren Duration: 414.
Apps om te leren en te oefenen met klokkijken.
De tijd vooruit of achteruit verzetten. De juiste tijd aangeven op een digitale klok. De tijd aflezen van een digitale klok. s Morgens, s middags, s avonds en s nachts op een digitale klok. Lees mijn uitgebreide review van de app. Jungle tijd leren klokkijken.
Zet de klok leren klokkijken in de App Store.
Zet de digitale klok, analoge klok lezen en daarbij de digitale klok op de juiste tijd zetten. Bij het maken van deze versie, hebben we lesmateriaal van een lerares op een basisschool gebruikt om de opdrachten samen te stellen. Zet de Klok is hiermee heel geschikt voor gebruik in het onderwijs! Nu ook leren klokkijken in het Spaans en Frans!
Klokkijken oefenen spelletjes voor de basisschool Digipuzzle.net.
Rekenen tot 10. Rekenen tot 20. Leer de klok. Klokkijken met dieren puzzels. Digitale klok oefenen met dieren puzzels. Digitale Klok Memory. Analoge Digitale Klok Memory. Maanden van het Jaar Puzzel. De KlokRacer digitaal. Vertel de tijd. Digitale Klok Bubbels.

Contacteer ons