Zoeken naar klok tijd leren

Home
klok tijd leren
Rekenwerkbladen klokkijken op klokrekenen.nl.
Analoge klok met wijzers: schrijf de tijd in spreektaal. Analoge klok met wijzers: schrijf de tijd in digitale tijd. Analoge klok zonder wijzers met de tijd in spreektaal: teken de wijzers. Analoge klok zonder wijzers met digitale tijd: teken de wijzers.
Tijd en andere rekenen tools en spelletjes voor het digibord Gynzy.
Dag en nachtklok. Een klok om het verschil tussen dag en nacht te laten zien. Hoeveel tijd zit er tussen? De leerlingen leren tijdsduur bepalen aan de hand van een begin en eindtijd van realistische activiteiten. Rekenen met een jaarkalender of het verkennen daarvan.
Kloktijden duits.de/vaklokaal.
1 Makkelijk: herkennen, combineren.: Combineren tijden met plaatjes van klokken naar de oefening. Je moet luisteren en de kloktijden herkennen en combineren naar de oefening. Je moet de kloktijden die je ziet zelf invullen, dus kunnen schrijven naar de oefening.
Schooltv: Klokkijken Stukje uit Sesamstraat.
Deze klok heeft 2 wijzers, een grote en een kleine en als de grote zoals nu op de 12 staat en de kleine op de 4, dan is het dus 4 uur. Het is helemaal niet oké. 4 Uur heb ik een afspraak. Ik kom te laat! Dus je gaat me niet meer leren klokkijken? Nee natuurlijk niet, ik heb geen tijd!
De tijd: leren klokkijken/ kloklezen in het Engels.
Oefen de Engelse klok met een invuloefening. Oefen op de klokkijken in het Engels met flashcards. Je kent nu al de dagen van de week, de maanden van het jaar en de seizoenen. Hoog tijd om jou te leren vragen naar het uur of hoe je zegt hoe laat het is in het Engels.
Tijd 1 Klokkijken, analoge klok YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Tijd 2 Klokkijken, digitale klok Duration: 1252. Goed Rekenonderwijs 43336, views. Klokkijken 10 over voor Duration: 302. Marin van Rijn 14844, views. Peuters, Kleuters en Kinderen leren klok kijken Nederlands / Dutch leren Duration: 414.
klok.
Klokkijken Leren.
Vul per 5 minuten het aantal klokken in, kies de gewenste oefening en druk op de knop Werkblad maken. Hieronder staan voorgedrukte werkbladen in jpg formaat gebruik de generator hierboven om werkbladen op maat te maken in PDF formaat. werkblad Hele uren.
Klokkijken oefenen spelletjes voor de basisschool Digipuzzle.net.
Rekenen tot 10. Rekenen tot 20. Leer de klok. Klokkijken met dieren puzzels. Digitale klok oefenen met dieren puzzels. Digitale Klok Memory. Analoge Digitale Klok Memory. Maanden van het Jaar Puzzel. De KlokRacer digitaal. Vertel de tijd. Digitale Klok Bubbels.
Rekenen groep 5 Klokkijken Junior Einstein.
Welke klok hoort bij de digitale tijd? hele, halve uren en kwartieren. Schrijf de vertrektijd als digitale tijd hele en halve uren. Schrijf de vertrektijd als digitale tijd hele, halve uren en kwartieren. Uw browser ondersteunt niet de html5 video tag.

Contacteer ons