Resultaten voor de juiste tijd

Home
de juiste tijd
Huidige tijd in België.
De tijd in Belgie is gelijk aan die van Nederland. De belangrijkste economische activiteit in België bestond vroeger vooral uit zware industrie rond de steenkoolmijnen in Wallonië, maar inmiddels is het economisch zwaartepunt verlegd naar de industrie rond de havens in Vlaanderen en diensten in Brussel.
de juiste tijd Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het is niet eens in de buurt van de juiste tijd. It's' not even quarter to the right time." Eens kijken of we in de juiste tijd zijn. Let's' find out if we're' in the right time." Het is de juiste tijd van de maancyclus.
Actuele tijd in Nederland, Atoomklok Nederland.
Hierboven ziet u de huidige tijd in Nederland. De tijd op dewereldklok.nl wordt gesynchroniseerd via het NTP systeem Network Time Protocol. Hierdoor loopt onze klok nagenoeg gelijk met de atoomklok. De tijd die getoond wordt kan enkele seconden afwijken van de atoomtijd wegens laadtijd naar uw computer.
De juiste tijd, kijk gratis hoe laat het is.
Kijk voor de juiste tijd. De juiste tijd. De juiste tijd in Belgie en Nederland.: Kijk op een van onderstaande klokken hoe laat het is. Gesynchroniseerd door de atoomklok! De tijd van uw PC. De juiste tijd voor alle informatie over de Canarische eilanden.
De Juiste tijd in Nederland en belgiëKlik, hier voor de atoomtijd.
De Juiste Tijd. De Juiste Tijd! Iedereen is altijd op zoek naar de juiste tijd. Om de Juiste Tijd te bepalen is een seconde niet precies genoeg. Daarom wordt alle tijd op de wereld gerelateerd aan de exacte tijd van een Atoomklok.
de juiste tijd Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Nee, het is niet de juiste tijd. Non, ce n'est' pas le bon moment." Dit is niet de juiste tijd. Je ne pense pas que ce soit le bon moment." Ik wacht alleen op de juiste tijd, dat is alles.
Tijdklok.nl Altijd de juiste en exacte Nederlandse tijd en datum!
Welkom op Tijdklok.nl, de website voor de juiste en exacte tijd! Alle tijden op onze website zijn gekoppeld aan atoomklokken en geven daardoor de juiste tijd aan. Een atoomklok is een klok die als basis voor zijn tijdmeting gebruik maakt van de trillingen van.
juiste tijd Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Die klok zal nooit de juiste tijd slaan. Cette horloge ne marquera jamais la bonne heure." Het is een fijne oudejaarsavond, en de Wolfman heeft de juiste tijd. C'est' un jour de l'an' extra et votre Wolfman a l heure exacte."
Time.is de juiste tijd in elke tijdzone.
UTC GMT CET. Pacific Time Mountain Time Central Time Eastern Time. What" you do today can improve all your tomorrows" Ralph Marston. Time.is exact time for any time zone. Exact time now. Alleen de tijd. Time zone news. Unix time now.

Contacteer ons